fb-pixel

Spirituelle workshops – Praktisk Spiritualitet

​Deltagerne i grupperne indgår i et fællesskab, hvor de deler med gruppen, hvad rører sig i deres liv. Det handler om Dit Højere Selv, Spirituel læring, samhørighed, autencitet, glæde og fred.

Jeg fungerer som facilitator, og spirituel coach i forhold til praktisk spiritualitet med udgangspunkt i Et Kursus i Mirakler. Endvidere vil gruppen modtage trancekanalisering eller clairvoyance, med budskaber direkte fra spirit. Det afhænger af gruppen og den enkeltes ønsker, og afhængig af hvordan workshoppen udfolder sig fra gang til gang.
Min delen i de 3 timer er med nærvær af inspireret tale.

Hvis I er en gruppe på 5 personer kan vi sammen starte en ny gruppe.
Er det blot dig, kan vi finde en plads til dig i en eksisterende gruppe, når grupperne starter op på ny fra januar til maj, og fra august til december.
Nogen går fra, nogen bliver og nye kommer til.
Der er som regel altid gang i 3 grupper.

Nogle grupper vælger, at mødes online, hvis deltagerne er for langt væk, til at komme til Sejs. Så samles gruppen feks på Fanø, og jeg kommer med via telefonen.
Jeg har en gruppen på fanø, der har eksisteret online i nu 10 år.

Kontakt mig, og vi aftaler nærmere.

Workshops i Praktisk Spiritualitet efterår 2023

Foregår på Borgdalsvænget 20, Sejs, Silkeborg​

Mandehold

Hold 1.

Mandage kl 9-11

​Datoer:

28. august, 25. september, 9. oktober, 20. november, 18. december

Aftenhold

Hold 2.

Mandage kl 16-19

​Datoer:

4. september, 2. oktober, 30. oktober, 27. november, 11. december

Onsdagshold

Hold 3

Onsdage kl 9-12

​Datoer:

6. september, 20. september, 11. oktober, 1. november, 13. december

Mandagshold

Hold 4

Mandage kl 9-12

​Datoer:

11. september, 2. oktober, 23. oktober, 6. november, 4. december

Fanø Online Hold

Hold 5

​Datoer:

4. juli

Nye hold bliver oprettet til Januar 2024

Interesseret i workshops? Kontakt mig, så finder vi sammen det hold der passer til dig! Du kan også læse mere om workshops her.​

Selfie med venner

“Tak for dig Lykke. Jeg har været i en af dine grupper i mange år efterhånden og denne gruppe er så god for mig. Tak fordi jeg altid kan vende stort og småt med dig og fordi jeg altid er i ro efter en samtale med dig.​

Du formår altid at få spurgt ind til de/den ting jeg måtte have brug for svar til og du skal vide at jeg altid går fra en samtale med dig helt i ro og med en følelse af, at have fået fuldstændig svar på mit spørgsmål. Du er et fantastisk menneske, du er super dygtig. Jeg er SÅ glad for at du er i mit liv.”

Iben Thinggaard Clausen

“Jeg har lige haft den ære at opleve Lykke som Trance Medie for første gang, og hvilken ubeskrivelig oplevelse! Måden Lykke tog imod os med nærvær og stor kærlighed, var årsagen til at vi alle , nye som gamle, følte os i de bedste hænder. Vi åbnede alle hurtigt op for vores udfordringer og glæde i livet og delte vores indre følelser. Da gruppen var klar, gik Lykke i trance og ud kom Agrechii – en ældre indianer kvinde.​

Sjælden har jeg oplevet sådan en intensitet. Hendes tone og sang sendte bølger af healing ud i hele rummet. hendes informationer var alle beskedne, kærlige og direkte, og til tider drillende med humor og dyb seriøsitet. Svarene var til hver enkelt i hele gruppen, men det var som om at jeg havde stillet dem alle, for jeg kunne bruge alle de svar der kom. Al den energi jeg havde modtaget var i mig i mange dage og uger efter, hvor jeg følte mig glad og opfyldt. Jeg var klar til at fordøje transformations processen med den største følelse af, at jeg er aldrig alene og jeg bliver altid hørt, hvis jeg beder om hjælp.

Jeg takker dig Lykke. Du er den største gave til os alle.”

Vivian Tacker

Telefonisk
Clairvoyance