fb-pixel

Clairvoyance & Telefon/Online Clairvoyance

Ved en clairvoyance kan du mødes med mig personligt i Sejs, Silkeborg eller pr. telefon.

Clairvoyance
Den kan være med til at give dig en bedre forståelse

  • af de udfordringer, som du har.
  • af de livsmønstre, som du har.
  • af dig.​

Clairvoyancen vil give dig mulighed for selvindsigt og personlig udvikling ift.:

  • kærlighed, parforhold og familie / børn.
  • økonomi.
  • karriereskifte, uddannelse og job.
  • personale, ledelsesbeslutninger og virksomhedsudvikling
  • at forstå dit kæledyr.
  • at forløse traumer fra dette og tidligere liv.
  • “afdøde” kontakt.​

Medbring gerne din egen telefon, hvis du ønsker at optage sessionen.

Book tid via Lykke Lhasa
Varighed: 60 min.

Pris: 1150 kr.​

​Telefon/Online Clairvoyance

​Til dig der hellere vil telefon clairvoyance, så er det en god og nem mulighed, af samme kvalitet. Du ringer mig op på telefonen.

Du kan optage på din egen telefon. (dog ikke den du evt. ringer fra).

Book tid via Lykke Lhasa

Varighed: 45 min.

Pris: 1200 kr.​

Se hele prislisten her

Sten med hjerte
Clairvoyant Lykke Lhasa - Silkeborg

Hvis du befinder dig langt væk fra Sejs-Svejbæk, Silkeborg, eller måske ikke lige kan komme hertil, så kan vi sagtens mødes via telefonen eller messenger. Du får helt det samme udbytte, som hvis du mødte op i klinikken til en session.

Det kræver blot, at du selv sørger for optagelsen. Altså én telefon at ringe fra, og så optage sessionen på din egen telefon. Det er rart altid at have sessionen ved hånden, så du nemt kan lytte til sessionen igen.

Jeg nyder også, at jeg på den måde, kan møde jer alle rundt om i landet.

Jeg kender jo mange fra Vestsjælland, hvor jeg har boet i Kalundborg. Så dejlig en tid med masser af søde mennesker. Jeg boede også en tid i Midtsjælland, hvor jeg boede i Ruds Vedby og arbejdede i Dianalund. Jeg kender en del fra København, hvor jeg har boet, flere forskellige steder, og Sønderjylland, hvor jeg ind imellem afholder kurser. Plus alle de andre steder, hvor jeg kommer til foredrag, workshops og kurser.

Jeg nyder, at der kommer mange nye til, og at jeg via Telefon Clairvoyance, stadig kan mødes med jer alle.

Book tid via forsiden på lykkelhasa.dk

“Der er ikke et eneste ord, til at beskrive det Lykke formår, men jeg MÅ give mine varmeste anbefalinger alligevel.

Det nærmeste jeg kan komme en beskrivelse af en “Lykke-session”, er følelsen af hele sit liv kun at have haft adgang til ens egen kedelige vægtegninger i jordhulen – ikke vide mere om verden end det – og vejret er oven i købet altid november! Og så – BUM – lige pludselig opleve at have downloadet hele internettet og langt mere til, være fyldt til randen af ny visdom, indsigt, livslyst og kraft, stående dér på den højeste tinde – løftet langt op over jordhulen, med den smukkest tænkelige udsigt, og alle verdens mest vidunderlige farver foran sig. Just like THAT. Det er MINDBLOWING – jeg fatter stadig ingenting – men mit hjerte er fyldt op med KÆRLIGHED og mere HÅB end nogensinde før.

Det jeg prøver at sige er…. Hun er et besøg værd.”

​Soffie Everdeen

“Kan varmt anbefale Lykke Lhasa. Har haft en god oplevelse med clairvoyance. Hun er oprigtig, venlig og så er hun dygtig og præcis.”

Nadja Petersen​

“Lykke er den mest fantastiske kvinde og hun har hjulpet mig så meget. kan kun give hende den bedste anbefaling om det er clairvoyance, trancekanalisering eller gruppe. Stor tak for at have dig i mit liv.”

Lone Veileborg Snitgaard

Telefonisk
Clairvoyance