fb-pixel

Foredrag

Foredrag en gang om måneden

Kl. 18.00 til 19.00.
Sted: Borgdalsvænget 20, Sejs, Silkeborg.
Meld dig til senest dagen før på SMS: 31 41 43 07
Beløb: 90 kr. (kontant)

Fremtidige foredrag:

Tirsdag d. 10. dec. 2021

Foredrag: Fælles julemeditation og jeg giver healing.

 

Foredrag: Den indre og ydre rejse.

Der vil snareligt blive lagt dato op til dette kommende foredrag.

 

Obs. Ny foredragsrække kommer til efteråret 2023. 

Afholdte foredrag:

Tirsdag d. 4 April 2023. – Afdøde kontakt.

Tirsdag d. 20 Juni 2023. – Afdøde kontakt, Healing og klarsyn.

Mandag d. 6. sep. & Tirsdag d. 7. sep. 2021

Foredrag: De 7 Spirituelle rejser til Montsegur, Pyrenæerne Frankrig fra 2007-2010.

​Mandag d. 20. sep. & Tirsdag d. 21. sep. 2021

Foredrag: 3 Spirituelle rejser til Israel i Jesus fodspor fra 1997-2013.

Mandag d. 25. okt. & Tirsdag d. 26. okt.2021

Foredrag: De 8 Spirituelle rejser til Klosterbyen, Assisi, Italien fra 2005-2019.

Mandag d. 15. nov. & Tirsdag d. 16. nov. 2021

Foredrag: Vores charterrejse blev til 5 år på Lanzarote. Beslutningen – det praktiske – og det lærte.​

Mandag d. 13. dec. & Tirsdag d. 14. dec. 2021

Foredrag: Fælles julemeditation og jeg giver healing.

Mandag d. 17. jan. & Tirsdag d. 18. jan. 2022

Foredrag: Den indre og ydre rejse.

Egne oplevelser fra tidligere inkarnationer som slave. Indre syn og forløsning

Ny foredragsrække kommer til efteråret 2022

Når jeg mærkede et kald, at vi skulle afsted, så var jeg den første til at booke billet. Så afsted kom vi altid. Så vi har været fra 3 til 12 deltagere. Alle med hver deres vigtige sjæls udfoldelse, og intet var tilfældigt. Heller ikke mængden af deltagere.
Det passede fint til mig, da jeg e mere idealist end ambitiøs. Det indre er min glæde og mit kald.

Alle de steder jeg har rejst til med grupper, er steder, hvor jeg selv har levet i tidligere liv, og det underbevidste har udfoldet sig i mødet med stederne.

Der er mange, som har valgt at være med af flere omgange, da der altid venter en ny personlig rejse, med forløsning af flere leg i sjælen. Flere har været med på rejse 6 gange.

Vi har oftest boet på steder, der rummer historie og tidligere livs udtryk. Vi har overnattet på steder med god standard (3-5 stjerner). Forplejningen har været lokal, og der har været mulighed for vegetarmad.

Jeg holder foredrag om de 25 spirituelle grupperejser, som jeg har afholdt fra 2005 til 2019.
At rejse i tid og rum, i denne og tidligere inkarnationer, igennem besøg af disse oldgamle og magiske steder, kan give en kontakt til ens eget unikke væsen.

Deltagerne har delt rejserne med andre, som havde samme passion. Rejsefællerne har delt reaktioner og oplevelser, som har skabt unikt sammenhold – og nogen gange for livet.

Mit virke som trance kanal, medie, spirituel rådgiver og clairvoyant – 25 års erfaring – er blevet benyttet flittigt hver dag, og har hjulpet folk til at finde yderligere og dybe svar, på det som er dukket op i løbet af rejserne.

Kurserne har ligget tæt op af det der rørte sig i hverdagen hos den enkelte, da reinkarnation og vores nuværende liv, altid foregår i parallelprocesser. Alle har altid fået noget dybt med sig, i udfoldelsen af deres indre. Om det var mødet med tidligere liv, eller noget andet, der blev vækket på rejserne. Spirit hjalp nært og tæt, hvilket gjorde hver dag intens, og manges forløsninger, vækkes nye forløsninger i hinanden, da grupperne, altid har været meget hyggelige og tæt.

Dagsprogrammet har været skabt hjemmefra. Da indre processer er det vigtigste og spirit meget gerne blander sig, så bliv al undervisning, læring og dagens program, skabt på rejsen, dag for dag, ift. hvad der var behov for i den enkelte og gruppen lige nu, for max udfoldelse af dit og alle deltagernes indre. Når jeg altid holdte spirit i hånden, skete det magiske.

Vi var dybe, og samtidig var det altid en frisk lethed med god humor.

Hver enkelt havde også plads til at være alene reflekterende og turist.

“Sommeren 2010 deltog jeg i en spirituel grupperejse til Katharlandet ved Montsegur i frankrig, planlagt af Lykke. Jeg havde lige siden det tidspunkt jeg bestilte rejsen vidst, at jeg efterfølgende ville opdele mit liv i “før Frankrig” og “efter Frankrig”, og jeg fik ret… Vi var afsted en uge, men for mig stod tiden nærmest stille, mens den ene unikke oplevelse tog den anden. Der var personlige forløsninger stort set hver dag – både store og små. Jeg oplevede i glimt flere af mine tidligere liv, og fik herigennem indsigt til adskillige af mine “problemer” i dag, som således kunne forløses. Her var det fantastisk med en guide som Lykke, der i kraft af sin forbindelse med den åndelige verden og unikke væsen, kunne give svar på spørgsmål og indsigt i sammenhænge. Hun var en konstant støtte, som udømmende og kærligt tilbød sin medfølelse og råd, når der var brug for det – uvurderligt på en udviklingsrejse som dette var.

Det var første gang for mig at rejse med en gruppe med andre spirituelt søgende mennesker. Vores gruppe bestod af et bredt og varieret spektrum af lysarbejdere, og kun enkelte kendte hinanden fra tidligere. Det viste sig at være en kæmpe fordel at vi alle havde vores forskelligheder. Der var så meget at lære ved at høre andres oplevelser! Mulighederne for at spejle sig i andre, viste sig at være et fantastisk værktøj til bedre at kunne forstå sig selv, og chancen for at vise omsorg for andre og blive mødt med den samme omsorg var befriende for sjælen.

Efter rejsen er min hverdag blevet mere magisk og jeg har lært at stole på min intuition som aldrig før. For dette og mange andre ting er jeg Lykke og de andre gruppedeltagere meget taknemmelig…Jeg kan kun kærligt anbefale det til andre der som mig søger sin egen spiritualitet, indsigt i tidligere liv og et friskt pust fra den til tider meget “fysiske” hverdag.

I kærlighed,

Tine

“Af hele mit hjerte takker jeg for den fantastiske oplevelse turen til Assisi var for mig.

Jeg drog afsted uden forventninger og befandt mig pludselig i selskab med de smukkeste og kærligste sjæle! Jeg kunne trygt lade mig guide af dejlige, intuitive Lykke i den skønne ydre og ….. ikke mindst….. indre rejse, som udfoldede sig omkring mig!

Tak – og så absolut på gensyn!”

Jeanette Kastrup Jansen​

Telefonisk
Clairvoyance