fb-pixel

Kursus i Mirakler. 9 Weekender. Find dit fulde Potentiale bag din Frygt 2024 – 2025

Uddannelsen henvender sig til dig, som ønsker at arbejde med dig selv på det personlige og spirituelle udviklingsplan. Finde dit fulde potentiale bag din frygt.

Forløbet er bygget op udefra værket “Et Kursus i Mirakler”. Jeg har studeret og undervist i dette værk i mere end 25 år.

Det er en uddannelse i at fjerne blokeringerne for bevidstheden om kærlighedens tilstedeværelse og finde Fred, ledsaget af Dit Højere Selv.
Temaet hver lørdag på kurset.

Uddannelsens formål er yderligere, at vise en måde, der vil give dig mulighed for at finde din egen Indre Lærer, der leder dig på vej til et liv med Tilgivelse, Hjælpsomhed, Fred, Glæde og Kærlighed.
Temaet hver søndag på forløbet

Der er 3 overordnede undervisningstemaer, som er:
1. projektioner,
2. dømmelse
3. ude af dit sind.

Underviserne vil være Lykke og Spirit, da clairvoyance ofte vil blive benyttet.

Du vil komme i en meget udviklende proces omkring dig selv. Du skal være klar til forandringer og blive styrket på alle fronter.

Der er lige dele:
1. undervisning i plenum og gruppearbejde.
2. personlig og individuel guidning i gruppeforløb, således at vi sammen får det bedste frem i dig.

Jeg glæder mig til dette mirakuløse, forløsende og rørende forløb sammen med dig, resten af gruppen og Spirit.

Du skal være indstillet på et meget intensivt forløb, og du skal kunne samarbejde med de øvrige på holdet.

Efter tilmelding tager vi en personlig samtale via Messenger video.

PRIS: 25.000 kr. (Normalpris 28.000 kr).

TILMELDING: Til Lykke på lykkelhasa@gmail.com ell. 31414307 mellem kl 8 og 9.

STED: Fredslilje Huset, Borgdalsvænget 20, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg.

Forløbet er købt som beset og tilbagebetales ikke.

1. Weekend: 16.-17. november 2024 kl 10.00-16.00.
2. Weekend: 7.-8. december 2024 kl 10.00-16.00.
3. Weekend: 11.-12. januar 2024 kl. 10.00-16.00.
4. Weekend: 22.-23. februar 2025 kl. 10.00-16.00.
5. Weekend: 22.-23. marts 2025 kl. 10.00-16.00.
6. Weekend: 26.-27. april 2025 kl 10.00-16.00.
7. Weekend: 10.-11. maj 2025 kl 10.00-16.00.
8. Weekend: 7.- 8. juni 2025 kl 10.00-16.00.
9. weekend: 5. – 6. juli 2025 kl 10.00-16.00.

Du får et bevis på at du har gennemført forløbet hos mig.

Der er fuld forplejning. Hvis du har specielle mad behov, så må du selv medbringe din mad, der er køleskab. Der er kun plads til få på holdet. Max 10 deltagere, derfor er det først til mølle.

Hvis du gerne vil på min Clairvoyance Skole, så vil jeg meget gerne anbefale, at du starter med at være med på denne uddannelse først. Ikke nødvendigt, men en varm anbefaling. For at stikke højt, så må vi først kunne stikke dybt. Godt først at have fjernet blokeringerne for lyset, og have forstået og trænet de illusoriske og universelle sammenhænge.

Jeg har været Clairvoyant Medium, Healer og Spirituel underviser de sidste 27 år. Skabt 25 spirituelle kurser til 5 forskellige lande. Jeg har haft spirituel klinik i både Danmark og Lanzarote/Spanien.

Grunduddannelse som fysioterapeut og zoneterapeut.

Jeg har været i Assisi med Lykke i August måned 2019 – og det er første gang, at jeg har rejst med Lykke.​

Det var for mig en fantastisk oplevelse, og den bedste af de 4 spirituelle rejser, som jeg har været med på.

Lykke formåede at favne os alle – iagttage os hver især – vejlede og støtte hver enkelt. Vi blev simpelthen fulgt til døren på smukkeste og rærligste vis. Der var plads til alt og alle, og hun stod hele tiden til rådighed.

Undervisningen som på “mærkværdigvis” tog udgangspunkt i noget af det vi hver især kunne bruge – med udfordringer til os – og fremført på en sjov og kærlig måde.

Det var en ærlig, sjov og hyggelig gruppe, som fik forløsninger og indsigter som var rørende, at være en del af, og som vi på egen hånd ikke var nået frem til, og som er brugbart i vores hverdag fremover.

Jeg rejser meget gerne med Lykke igen.

Tak til Lykke og gruppen for en givende uge.

Kærligst

Ruth Busk, Svejbæk

Jeg har været i gruppe hos Lykke i 4 år i Praktisk Spiritualitet – været med hende i Assisi og Montsegur og deltaget i weekendkurser i “Intuition, healing og clairvoyance” og “Kursus i Mirakler” og kan meget varmt anbefale Lykke, om det er clairvoyance, afdødekontakt eller trancekanalisering, så bliver formidlingen fremført knivskarpt og præcist, og med dejlig humor og kærlighed.

Hun har beriget mit liv med læring og indsigter jeg aldrig selv var kommet frem tid. Tak Lykke.

Hende fra Sejs-Svejbæk

Jeg er kommet hos Lykke i mere end 5 år både for at udvikle mig på et åndeligt plan og sommetider for at få fysisk behandling, enten fysioterapi, zoneterapi eller akupunktur.​

Vi mødes i vores gruppe 1 gang om måneden og jeg føler, at jeg har fået en rigtig god forståelse af bogen Kursus i Mirakler og dermed opnået meget mere fred i mit sind.

Jeg føler, at Lykke med sin indsigt og sine evner altid får hjulpet mig helt på plads med hvad det end må være jeg går og tumler med.

Det allerbedste er at være med Lykke på rejse. Jeg har været i Assisi 2 gange og i Israel 1 gang. Og det at finde tilbage til følelser fra tidligere liv giver bare så meget mening for mig i dette liv. Jeg er dybt taknemmelig over, at du er inkarneret her sammen med mig i dette liv, det gør det meget sjovere.​

Anne Christina Jensen

Telefonisk
Clairvoyance