fb-pixel

Kontakt med afdøde

​Har du mistet en, der stod dig nær? Formålet med afdøde kontakt er at give dig ro og afklaring.

Det kan være, at du ønsker en dialog med budskaber fra din kære.

Det kan også være at du føler, at du mangler at få afklaring af eventuelle spørgsmål eller få sagt ting du ikke nåede mens personen var i live.

Jeg oplever altid, at de afdøde bliver meget berørte og glade for at der bliver taget kontakt.

Hvordan foregår det?

Jeg fungerer som Medie og via mine multidimensionelle åbne sanser og følelser modtager jeg budskaber fra den afdøde, som du ønsker at kontakte. Disse budskaber giver jeg videre til dig.

Du er velkommen til at optage sessionen så du kan høre det igen senere, og jeg anbefaler dette fordi der kan være nuancer man ellers ikke får med. Du har måske også brug for at høre det af flere omgange. Rent praktisk kan man f.eks. bruge en mobiltelefon.

Varighed: 45 min.

Pris: 1200 kr.​​ i klinikken/pr. telefon

Se hele prislisten her

Jeg oplever, at når den enkelte begynder at genkende og få budskaber fra en kær på den anden side, så sker der en dyb emotionel berørelse.

Den afdøde giver sig oftest til kende, så vedkommende der sidder i stolen ved mig, ikke er i tvivl, om at der er kontakt. Den afdøde fortæller måske, om et dyr de havde, et smukke de gav eller noget helt andet.

Jeg oplever en forløsning i energien, både over det der udveksles i en afklaring, men også glæden over at den afdøde er nået godt frem, og har det godt.

Jeg oplever altid, at de afdøde bliver meget berørte og glade for, at der bliver taget kontakt.

Dette er et kærlighedsmøde der vibrerer, som kun disse to parter i sin dybeste essens forstår.
Dybden vil være af sammen karakter, som det mødet var da de begge var inkarneret.

Et møde, hvor jeg blot er telefonrør.

Solnedgang

“Lykke er Bestemt det bedste Medie jeg har stødt på, og med sin smukke sjæl gør hun verden til et bedre sted at være.”

Thurid Sarup Pedersen​

“Lykke has a beautiful and pure connection to Spirit. Every time I reach out to her with an openness – I receive abundance of wisdom, love & light. She gets my warmest and sincere recommendations.”

Sara Quist

​”To know Lykke is a gift! She is the most Beautiful, wise and caring person I know. She has helped me through difficult times….. I am very great full for you as a clairvoyant, and as a Human being!”

Rebecka Maria Lønbøg

Telefonisk
Clairvoyance