fb-pixel

Anbefalinger

Jeg takker for alle anbefalinger jeg modtager, og nedenfor er der et uddrag.

​Hvis du gerne vil anbefale mig, så kan du lægge det ind på min Facebookside Lykke Lhasa & Spirit eller sende mig en email.

Grøn – Fysisk behandling

Lilla – Clairvoyance, afdøde kontakt, trancekanalisering og trance healing

Beige​ – Kurser, workshop og rejser der har været afholdt

Det nærmeste jeg kan komme en beskrivelse af en “Lykke-session”, er følelsen af hele sit liv kun at have haft adgang til ens egen kedelige vægtegninger i jordhulen – ikke vide mere om verden end det – og vejret er oven i købet altid november! Og så – BUM – lige pludselig opleve at have downloadet hele internettet og langt mere til, være fyldt til randen af ny visdom, indsigt, livslyst og kraft, stående dér på den højeste tinde – løftet langt op over jordhulen, med den smukkest tænkelige udsigt, og alle verdens mest vidunderlige farver foran sig. Just like THAT. Det er MINDBLOWING – jeg fatter stadig ingenting – men mit hjerte er fyldt op med KÆRLIGHED og mere HÅB end nogensinde før.

Det jeg prøver at sige er…. Hun er et besøg værd.

​Soffie Everdeen

Selvom det er en del år siden, jeg mødte Lykke første gang, husker jeg det tydeligt. Det var et møde i hjertet fra første færd og det har det været lige siden. Med Lykke ved min side har jeg været på en dybt udviklende og meget berigende rejse i mig selv som jeg aldrig ville have været foruden. Lykke er så hjertelig, kærlig, empatisk, viis og rummelig og jeg har kun følt mig i de bedste, trygge hænder sammen med lykke.Når jeg er sammen med Lykke kommer jeg i berøring med de aller fineste og stærkeste i mig selv, som jeg tager med mig på min videre færd. Jeg vil anbefale enhver, at arbejde med Lykke. Vi mødtes i hjertet, det er jeg meget taknemmelig for.

Dorit Damgaard Sørensen​

Om det er kroppen eller sjælen der trænger til et løft så finder Lykke (og Spirit) altid en god måde at hjælpe mig. Tusind tak for det I giver.

Kærlig hilsen

Charlotte Velling

Lykke er en af mine ynglings mennesker i hele denne verden. Hun er en meget dygtig zoneterapeut, men endnu vigtigere, så har hun også meget healende hænder. Hendes akupunktur nåle (øre) har reddet mig fra en masse nakkesmerter og hovedpine. Desuden er hun en meget klog kvinde, som også er god at tale med (man skulle tro, at hun har indsamlet visdom fra mange liv) – hun har altid en anden vinkel til at se tingene fra … så ting giver mening, og du er ikke længere så bange eller så meget i tvivl. Hun er en engel.

Dorthe Balling​

Jeg har været i Assisi med Lykke i August måned 2019 – og det er første gang, at jeg har rejst med Lykke.​

Det var for mig en fantastisk oplevelse, og den bedste af de 4 spirituelle rejser, som jeg har været med på.

Lykke formåede at favne os alle – iagttage os hver især – vejlede og støtte hver enkelt. Vi blev simpelthen fulgt til døren på smukkeste og rærligste vis. Der var plads til alt og alle, og hun stod hele tiden til rådighed.

Undervisningen som på “mærkværdigvis” tog udgangspunkt i noget af det vi hver især kunne bruge – med udfordringer til os – og fremført på en sjov og kærlig måde.

Det var en ærlig, sjov og hyggelig gruppe, som fik forløsninger og indsigter som var rørende, at være en del af, og som vi på egen hånd ikke var nået frem til, og som er brugbart i vores hverdag fremover.

Jeg rejser meget gerne med Lykke igen.

Tak til Lykke og gruppen for en givende uge.

Kærligst

Ruth Busk, Svejbæk

Jeg har været så heldig at møde Lykke to gange i forbindelse med en cirkel. det har begge gange været en fantastisk bevægende og udviklende oplevelse. Jeg kan helt klart anbefale Lykke.

Anne-Mette Vincents Jansen

Lykke er den mest fantastiske kvinde og hun har hjulpet mig så meget. kan kun give hende den bedste anbefaling om det er clairvoyance, trancekanalisering eller gruppe. Stor tak for at have dig i mit liv.

Lone Veileborg Snitgaard

​Jeg har for første gang oplevet Clairvoyance og det var helt fantastisk.

Tusind tak Lykke Lhasa & Spirit

Susan Nørgaard Meedom

Lykke har behandlet mig for en cyste på min skjoldbruskkirtel. Lægen fortalte mig, at det måske blev nødvendigt med en operation, da størrelsen var vokset til 3,9 cm i februar 2014. Hvis den kom over 4 cm, så ville de operere. Selvom, at jeg jævnligt har været til observation for dette igennem de sidste 4 år, så er cysten kun blevet større og hårdere. Efter jævnlig behandling hos Lykke i 4 måneder, har jeg nu besøgt lægen på hospitalet igen, og størrelsen på min cyste er nu 2,1 cm.

Lægen var lige så overrasket som mig. Jeg spurgte ham: “Hvordan kunne det ske?” og han svarede, at det vidste han ikke, men det er godt, at du tager din medicin.

Jeg tager ikke min medicin, og det har jeg aldrig gjort!

Camilla, Puerto Calero

“I had a wonderful spiritual reading with Lykke, I have come away lighter, more positive and happier in myself. I highly recommend a meeting with this beautiful person.”

Gayle O´Donovan

Jeg opplever Lykke sitt kurs fantastisk. Fordi det får meg ut av min støyende hverdag og inn i meg selv. Det gir selvinnsikt der jeg kan lytte til meg selv og hva som er riktig for meg, og man får oppleve hvor morsomt det blir når man følger intuisjonen f.eks. på tur <3 Godt for kropp og sjel.

Kristina Grundt

Jeg har været så heldig, at have været med Lykke på Spirituel rejse til Assisi. Lykke guidede os 6 kvinder kærligt, nænsomt og med dyb respekt.

Jeg kunne trygt overlade mig til det der nu måtte ske. Gamle følelser og traumer fik lov til at udfolde sig og forløse sig.

Glimt af gamle tunge historier dukkede op og blev sat fri.
Glimt af den reneste Jesus kærlighed blev vist og mærket. Alt sammen blandet med grin, sjov alvor tårer og de dejligste gåture i Assisi og omegn.
Tak til dig Lykke for at du er her i dette liv​

Lise

Kan man overhovedet sætte ord på noget, der er så magisk? Lykke er en helt unik kvinde, der besidder de mest utrolige evner og sammen med kontakterne fra den anden side, kan hun bl.a. se alt fra vugge til grav, fra tidligere inkarnationer, heale og meget meget mere. Jeg er kommet hos hende i over 10 år og hvert “møde” har givet så megen hjælp og mening. Når jeg er i hendes hænder, er jeg tryg, og hun stopper ikke før hun selv er tilfreds. Jeg har aldrig mødt andre af samme kaliber. Hun sætter barren højt for, hvordan man er som menneske. Jeg ser hende nok mere som en kæmpe engel end et menneske og er ret sikker på at Gud var i et strålende humør, da han sendte hende herned. Lykke er det fineste menneske jeg kender og jeg er dybt taknemmelig over at inkarnere sammen med hende.

Hanne Nielsen

“Jeg har kendt Lykke & Spirit i mange år. De har hjulpet både mig og mine børn gennem trancekanalisering og mange andre behandlinger mange gange. Lykke har udført husrensning to gange og vi var selv med til at sende mange sjæle hjem.

Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Lykke & Spirit, de er der for at hjælpe dig.”

Dorte Shirinja Thornsen

For 2 år siden var jeg så velsignet at være på en spirituel rejse på Lanzarote hos Lykke. Det var en fantastisk tur, hvor jeg fik sat yderligere skub i min personloge og spirituelle udvikling.

Med stor taknemmelighed har jeg ofte gode flashback tilbage til turen, hvor jeg i den grad fik taget hul på at tale med min sjæl.

Tak for det skub Lykke. Jeg kan klart anbefale dig at tage på tur med Lykke og give dig selv den gave.

Kærligst

Malene

Føler en stor taknemmelighed for alle de gange Lykke har hjulpet mig videre. Uanset hvilken type svær livsfase jeg står i, så er Lykke min livline. Med stor indsigt, nærvær og kærlighed, får jeg guidning til at komme videre. Føler mig let og taknemmelig efter hver session. Der er en stor tryghed i at vide Lykke er der.

Helle Lehmann

Jeg er dybt taknemmelig for mine mange trancekanaliseringer hos Lykke. De har åbnet, styrket og skubbet til min personlige udvikling og selvindsigt. Indianerkvinden/Spirit der arbejder igennem Lykke, besidder en kraftfuld kærlighedsenergi, som berører mit hjerte. Hun bidrager med en altfavnende visdom til selvindsigt, som jeg kun har oplevet dette ene sted. Det har hjulpet mig til at slippe lag af frygt, og mit udbytte har været større indre kontakt og fred.

Sammen med Lykke – udgør de et stærkt og kærligt team, der vil kunne gøre en markant forskel i dit liv. De varmeste anbefalinger herfra.​

Cristina Anna Ferrara

Min lille pige fik zoneterapi for at hjælpe hende med et syndrom, som hun har … det virkede fantastisk, og Arriana elskede at få behandling … vi har altid følt os velkomne og vi tog altid derfra med en afslappet følelse og glæde … kan stærkt anbefales … Tak igen for alt. xx

Joanna Leibrandt

​Den laserbehandling du gav mig mod paradentose virkede rigtig godt.​

Loulie Bonde

​Husker en gang, hvor jeg havde ondt i ryggen, og ikke kunne ligge på briksen uden at have en meget stor pude under hovedet. Du bad mig om at komme op at stå, op på få minutter havde du rettet en skævhed op. Jeg har ikke haft problemet siden.

Helle Lehmann

Lykke og Spirit er mine tro guider. Når jeg er faret vild i livets labyrinter står de der og lyser for mig. Giver håb og mod og også forståelse. Jeg elsker Spirit når hun siger: “har du nogen spørgsmål?” Og jeg kan spørge om alt. Varme anbefalnger, herfra.​

Loullie Sun Bonde

Oplevelse med trancehealing hos Lykke Lhasa, skrevet af Zabrina

Min lyst til at fortælle om mine oplevelser ved Lykke Lhasa, har gjort, at jeg laver denne artikel med stor taknemmelighed og kærlighed.

Når Lykke åbner døren, er det første man ser en smilende vidunderlig kvinde, som åbner armene i et stort knus. Sikke en velkomst at få. Det er en god start til at få tillid til hende og åbne op for de dunkle sider, man er kommet for at få ændret på.

Vi sætter os ind i klinikken. Dejlig fredsfyldt energi. lykke spørger: “Hvad kan jeg hjælpe med?”. Jeg vælger den spirituelle behandling. Jeg er kommet for at få afhjulpet mange gamle tankemønstre, fastlåste følelser både i dette liv, men så sandelig også i tidligere liv. Alt det som styrer mig ubevidst.

Jeg lægger mig op på briksen. Lykke putter et tæppe omkring mig. Dernæst går hun i trance. Agrechii kommer, som er en afdød indiansk spirit, som bruger Lykke som redskab. Nogen gange synger hun meget kraftige healingssange. Andre gange messer hun, andre gange taler hun til kroppen på hendes sprog, andre gange igen siger hun ingenting. Agrechii arbejder meget kraftfuldt. hun går ind i de forskellige områder i kroppen, og gennemlever følelserne/hukommelsen fra dette og tidligere liv. Hun græder, råber eller griner. Alt imens følelserne strømmer ud af Lykkes krop og jeg mærker det i min krop et øjeblik efter. Det er en meget intens oplevelse. Jeg er med hele vejen. Jeg får hukommelse på nogle oplevelser fra dette liv, men så sandelig også fra tidligere liv, som jeg havde glemt. Lykke og jeg taler om, hvad der sker imens. Ja, vi er tre i behandlingen

Behandlingen består også af, at Agrechii via Lykke, klapper rundt omkring på kroppen. Jeg ved intet om, hvad der foregår. Følelsen er så vidunderlig. Jeg føler, at jeg bliver sat fri af det gamle hæslige, som har styret mig i dette liv. Et nyt liv tager sin begyndelse på briksen. Jeg har også oplevet 2 astral operationer. Gamle sygdomme er blevt fjernet fra min krop. En kæmpe lettelse, der gør, at kroppen slapper fuldstændig af. Desuden giver Lykke øre-akupunktur. Jeg har fået 2 nåle på præcis de steder der den dag er brug for. F.eks. lever og galdeblære. Jeg kan mærke, hvordan spændingerne i kroppen forsvinder lidt efter lidt.

Efter behandlingen, som for mit vedkommende varer i ca 2 timer, er jeg fuldstændig udmattet, udkørt, lykkelig og fredsfyldt.

Jeg har jo reelt kun ligget på ryggen på briksen. Jeg har været villig til at lade Agrechii lave, hvad hun nu gør. Pga den store kærlighed, som jeg modtager fra Lykke, føler jeg mig fuldstændig tryg og sikker. Det er tydeligt at mærke, at Lykke selv har gennemgået en masse i sit liv. Der er en accept fra hende, som man kun får, når man selv har gennemgået “smerte på jorden”, og nu er i lyset.

Desuden tilbyder Lykke også trancekanalisering med Agrechii. Det er der jeg får svar på mange af mine spørgsmål, som feks. hvordan kommer jeg videre med mit liv? Hvad skal jeg gøre med dette og hint? Alle spørgsmålene er relevante. agrechii hjælper med råd og dåd på alle områder. Hvis det er til fordel, at jeg får jordisk rådgivning, så henviser hun til andre! Feks advokater i denne verden.

Jeg kan varmt anbefale alle at gå til Lykke Lhasa. Det er en livsændrende, forvandlende og helt vidunderlig oplevelse. Jeg elsker det.

Bagefter oplever jeg, at jeg reagere helt anderledes på den ydre verden. Feks hvis jeg mødte modstand, ville jeg blive voldsom vred. Nu er vreden aftagende. Det er så befriende. Et nyt liv har taget sin begyndelse.

I dyb taknemmelighed og kærlighed,

Zabrina

​To know Lykke is a gift! She is the most Beautiful, wise and caring person I know. She has helped me through difficult times….. I am very great full for you as a clairvoyant, and as a Human being!

Rebecka Maria Lønbøg

“Igennem 6 år har jeg flere gange benyttet Lykke Lhasa. Hun er noget af det mest professionelle, medfølende og kærlige menneske at søge hjælp hos. Så de allerbedste anbefalinger herfra!”

​Rebecka Rottensten

Da jeg mærkede min sjæl kalde mig i en anden retning, dukkede Lykke pludselig op i mit liv (guddommelig timing!) Med sit smukke væsen mødte hun mig lige dér, hvor jeg havde allermest brug for hende, og “oversatte” den åndelige verdens budskaber i et sprog, jeg kunne forstå. Hun fandt nye nøgler og værktøjer til de temaer, som hele livet havde blokeret for mit fulde potentiale – og jeg følte mig i den grad set, holdt og forstået. Jeg er så fyldt med klarhed, selvtillid, ny energi og mod, når jeg er taget afsted fra hende, og på mindre end 6 måneder har jeg transformeret mit liv i en hel anden retning.
Jeg er ubeskrivelig taknemmelig for vores relation, og er slet ikke i tvivl om, at vi skal pakke mange store mirakler ud sammen.

Jeg bruger Lykke telefonisk til coaching og clairvoyance, hvis jeg mangler retning både privat og i mit arbejdsliv, som selvstændig virksomhedsejer – ligesom jeg nyder hendes visdom og læring under vores ærlige og kærlige spirituelle workshops, Praktisk Spiritualitet, gruppemøder, som hun afholder fra sit dejlige hjem ved søerne.

TAK for dig Lykke. Jeg glædes over, at rejsen først lige er begyndt.

Camille Stigers/blogging soul/@Shamballachild

Tusinde tak for clairvoyancen. Det var hårdt, vildt og på alle måder interessant.
Jeg vil gerne bestille en ny tid.

Line

Jeg har været i gruppe hos Lykke i 4 år i Praktisk Spiritualitet – været med hende i Assisi og Montsegur og deltaget i weekendkurser i “Intuition, healing og clairvoyance” og “Kursus i Mirakler” og kan meget varmt anbefale Lykke, om det er clairvoyance, afdødekontakt eller trancekanalisering, så bliver formidlingen fremført knivskarpt og præcist, og med dejlig humor og kærlighed.

Hun har beriget mit liv med læring og indsigter jeg aldrig selv var kommet frem tid. Tak Lykke.

Hende fra Sejs-Svejbæk

Jeg har lært af dig, at finde en egen metode til at angribe det svære på kærlig vis,

og gennemskue det svært gennemskuelige.

Tusind Tak fra Kalundborg

Fantastisk clairvoyance oplevelse. TAK kære Lykke. Glæder mig til flere skønne oplevelser sammen med dig.

Anette Frost

Mit besøg hos Lykke, var virkelig en smuk og meget bevægende oplevelse. Jeg fik så meget mere med, end jeg havde troet muligt. Tak Lykke, for din helt igennem fine formidling til mig. Gik fra dig med en stor følelse af lykkerus i hele kroppen. Kan kun give dig min allerbedste anbefaling.

Lene Christensen

At rejse er at leve var H.C.Andersens motto – For mit vedkommende er lykken at rejse med Lykke.

Lykke er en skøn rejseleder, og med den nærvær og kærlighed som Lykke udviser, får hun alle de rejsende til at føle sig godt tilpas, og at vi alle er unikke. Lykke er en dygtig mentor for alle, som ønsker at få nærvær og glæde på sin rejse, både den udvendige rejse, men også din egen indvendige rejse.
Jeg kan varmt anbefale Lykkes rejser.

De varmeste og kærligste hilsener

Alice Andresen.

Lykke er Bestemt det bedste Medie jeg har stødt på, og med sin smukke sjæl gør hun verden til et bedre sted at være.

Thurid Sarup Pedersen​

Du har været en del af mit liv i mere end 10 år. Og du har været en uvurderlig støtte for mig i situationer, hvor jeg skulle træffe afgørende beslutninger. Tusinde tak for det. Jeg har aldrig før mødt et menneske som dig, der har evnen til at være så nærværende i kontakten. Jeg har følt mig set og hørt og omfavnet af din kærlige omsorg. Det har næret min sjæl.

De kærligste hilsner

Bolette

I august 2019 deltog jeg i en uforglemmelig spirituel rejse til Assisi med Lykke og en gruppe. Jeg havde fundet rejsen på nettet i april og var spændt og lidt usikker på, hvad det var, jeg havde meldt mig til. Jeg har altid været søgende og haft en fornemmelse af, at der må være mere i universet end det, der kan måles og vejes.

Besøg på alternative messer har bestyrket dette, men det er først nu, hvor jeg er gået på efterløn, at jeg har tilladt fornuften/hovedet at holde fri og lytte nærmere til hjertet/mit indre. Det blev et betagende og sansemættende ophold. Blandingen af den ydre og indre rejse var meget effektfuld. De fysiske spadsereture i og udenfor den smukke middelalderby gav liv til indtryk, følelser og fornemmelser, som vi delte med hinanden i gruppen på daglige samlinger. Hvert fysisk sted gav forskellig genklang i den enkelte, og det var fascinerende at høre disse beretninger. Oplevelserne stod i kø, og spiritualiteten udfoldede sig dag, lige som der hurtigt opstod en kærlig og omfavnende energi i gruppen under Lykkes kyndige ledelse. Jeg fik via gruppen og via trance kanaliseringer en selvindsigt, jeg ikke havde forventet, samt virksomme healingen via Lykke. Lige så betagende var det at opleve udviklingen hos de øvrige deltagere. Det var, som en ny erkendelse åbenbarede sig for hver dag. At vi sov og spiste på klosteret, kunne overvære morgenmessen og benytte Klostergården gjorde helhedsindtrykket komplet. Morgenmaden og middag indtog vi i klostersalen med opvartning af en sød nonne og med den smukkeste tænkelige udsigt over dalen mod vest. Aftensolen blev flittigt fotograferet. Jeg følte mig meget tryg ved Lykke, som havde en omfavnende omsorg for hele gruppen samtidig med, at hun var utrolig opmærksom på hver enkelt af os. Jeg vil også fremhæve hendes gode humør og smittende latter, som er med til at afmystificere de spirituelle oplevelser, som jo ikke er helt dagligdags for de fleste. Et ophold fyldt med gode oplevelser og lyst til flere.

Kærligst​

Birgit

​Af hele mit hjerte takker jeg for den fantastiske oplevelse turen til Assisi var for mig.

Jeg drog afsted uden forventninger og befandt mig pludselig i selskab med de smukkeste og kærligste sjæle! Jeg kunne trygt lade mig guide af dejlige, intuitive Lykke i den skønne ydre og …. ikke mindst…. indre rejse, som udfoldede sig omkring mig!​

Tak – og så absolut på gensyn!

Jeanette Kastrup Jansen

Jeg har lige haft den ære at opleve Lykke som Trance Medie for første gang, og hvilken ubeskrivelig oplevelse! Måden Lykke tog imod os med nærvær og stor kærlighed, var årsagen til at vi alle, nye som gamle, følte os i de bedste hænder. Vi åbnede alle hurtigt op for vores udfordringer og glæde i livet og delte vores indre følelser. Da gruppen var klar, gik Lykke i trance og ud kom Archie – en ældre indianer kvinde.​

Sjælden har jeg oplevet sådan en intensitet. Hendes tone og sang sendte bølger af healing ud i hele rummet. hendes informationer var alle beskedne, kærlige og direkte, og til tider drillende med humor og dyb seriøsitet. Svarene var til hver enkelt i hele gruppen, men det var som om at jeg havde stillet dem alle, for jeg kunne bruge alle de svar der kom. Al den energi jeg havde modtaget var i mig i mange dage og uger efter, hvor jeg følte mig glad og opfyldt. Jeg var klar til at fordøje transformationsprocessen med den største følelse af, at jeg er aldrig alene og jeg bliver altid hørt, hvis jeg beder om hjælp.

Jeg takker dig Lykke. Du er den største gave til os alle.

Vivian Tacker

Jeg kan varmt anbefale, Lykke. Hun er vis og et fantastisk kærligt og rummeligt menneske.​

Hanne Wendelboe Lund

“Jeg kan anbefale en rejse eller hjælp og vejledning af Lykke. FOR LYKKE GØR EN FORSKEL.

Jeg har været i Assisi med Lykke 2 gange.
De ord der beskriver mine rejser med Lykke bedst: “Hvor livet er let at leve, hvis folk vi træf på vores vej, smilte imod os og hviskede, jeg ved noget godt om dig”.
Tak for dig, Lykke.”

Alice Møller Andersen

Jeg vil gerne dele en fantastisk oplevelse, som jeg for nylig havde med fantastiske Lykke – det skal nævnes, at vi var placeret i henholdsvis Danmark og Lanzarote. Personligt havde jeg store udfordringer og var følelsesmæssigt langt nede. Midt i min nedtur var jeg i kontakt med Lykke, som straks sagde, at hun ville heale mig i 15 min. Jeg vidste ikke, hvad der skulle ske. Jeg sad i min egen nedtrykthed – pludselig begyndte tårerne at strømme ned af mine kinder. Efter de 15 minutter fik jeg en fantastisk følelse – en stor lettelse både fysisk og mentalt – denne lettelse føler jeg stadig. Stor og ydmyg tak til Lykke.

Kirsten Vennevold​

Jeg er kommet i Lykkes klinik de sidste 8 måneder. Den første gang var for at hjælpe mig med at stoppe med at ryge. Øre akupunkturen er fantastisk, hvis du virkelig ønsker at stoppe! De fjernede angsten og trangen. Jeg har ikke røget de sidste 8 måneder, og undre mig over hvorfor jeg ikke prøvede dette før. I øjeblikket får jeg zoneterapi og fysioterapi for mine rygproblemer og det er den behandling, som har virket bedst de sidste 11 år. Resultatet er hurtigt og vedvarende. Jeg kan kun give min højeste anbefaling til Lykke og hendes fantastiske klinik.

Camilla Macher

Kan varmt anbefale Lykke Lhasa. Har haft en god oplevelse med clairvoyance. Hun er oprigtig, venlig og så er hun dygtig og præcis.”

Nadja Petersen

Liebe Leute, ich habe Lykke vor einem Monat kennengelernt. ihre Behandlung ist so liebevoll und mit viel Einfühlungsvermögen, Heilung kann so beginnen!!!!! Ihre ganze Arbeit empfehle ich wärmstens……wenn ich wieder auf der Insel sein werde, gibt es ein wiedersehen.

Caterina Suiza

“Tak for dig Lykke. Jeg har været i en af dine grupper i mange år efterhånden og denne gruppe er så god for mig. Tak fordi jeg altid kan vende stort og småt med dig og fordi jeg altid er i ro efter en samtale med dig. Du formår altid at få spurgt ind til de/den ting jeg måtte have brug for svar til og du skal vide at jeg altid går fra en samtale med dig helt i ro og med en følelse af, at have fået fuldstændig svar på mit spørgsmål. Du er et fantastisk menneske, du er super dygtig. Jeg er SÅ glad for at du er i mit liv 1000 knus”

Iben Thinggaard Clausen

Jeg er kommet hos Lykke i mere end 5 år både for at udvikle mig på et åndeligt plan og sommetider for at få fysisk behandling, enten fysioterapi, zoneterapi eller akupunktur.

Vi mødes i vores gruppe 1 gang om måneden og jeg føler, at jeg har fået en rigtig god forståelse af bogen Kursus i Mirakler og dermed opnået meget mere fred i mit sind.

Jeg føler, at Lykke med sin indsigt og sine evner altid får hjulpet mig helt på plads med hvad det end må være jeg går og tumler med.

Det allerbedste er at være med Lykke på rejse. Jeg har været i Assisi 2 gange og i Israel 1 gang. Og det at finde tilbage til følelser fra tidligere liv giver bare så meget mening for mig i dette liv. Jeg er dybt taknemmelig over, at du er inkarneret her sammen med mig i dette liv, det gør det meget sjovere.

Anne Christina Jensen

Lykke er et varmt og alt favnende menneske der i sit virke har hjulpet mig med dyb indsigt i mit liv samt relationer til andre. Hun har en ro der giver stor tryghed og omsorg.

Linda Hinze

Lykke er ærlig og med gode formuleringer der er til at forstå. ingen formuleringer får lov til at stå alene så jeg er sikker på budskabet. Virkelig tæt og kærlig.

Leif Sachmann

​Fantastisk kvinde, med fantastiske budskaber. Tak for dig.

Lene Bang Rasmussen

​Siden vi har mødt Lykke, er vores liv blevet ændret. Min søn blev født i 2004 og fra meget tidlig alder var vi nødt til at bruge inhalator for hans astma. Da vi har manglende lyst til at bruge dette, så har vi brugt andre midler, som homoepatiske midler og specielle diæter, som virkelig hjælper, men stadig ikke stopper ham fra at have en episode hver 14. dag, hvor vi ofte kom på hospitalet.

Hver vinter blev hans astma værre. I 2012-13 indeholdte hans behandling én pille om dagen, inhalator og næsespray hver morgen og hver aften.

Imidlertid, siden november 2013, har Lykke behandlet med zoneterapi og laser for at behandle min søn og han har responderet utroligt. Han har kun haft 2 episoder, som krævede inhalator og ikke flere besøg på hospitalet klokken 3 om morgenen. Mange tak, Lykke.​

Natasha Tinajo, 2014

Jeg ble kjent med Lykke på den lille øy Lanzarote. ikke visste jeg dag hvordan hun ville komme til å påvirke mitt liv i sånn en positiv retning. Lykke er et menneske fylt av kjærliget, visdom og hennes hender har en varme som virkelig healer. Jeg trodde ikke på det før jeg fikk oppleve det selv. Alt ved Lykke er ekte. Hun fikk meg opp av mitt livs krise hvor jeg ikke selv så et eneste lyspunkt. I dag er jeg evig taknemlig for at jeg ble ført til Lykke.

Kan anbefales på det sterkeste. Lykke er for meg en engel og et stort bevis på kjærlighet.

Line Bratten Michelsen

I Lykke og Spirits selskab, opstår der en tryghed og glædes følelse. Jeg har altid vist, at uanset hvilken problematik somre dukket op på min vej, så har det været hos Lykke at jeg har kunne få en afklaring. Jeg vil til hver en tid anbefale Lykke til andre, da hun altid kan få en til at føle sig godt tilpas i hendes selskab. En fantastisk kvinde, som altid er klar til at hjælpe.

Rosa Natassia Thornsen

​Lykke er af hjertet dedikeret til sit livsformål at hjælpe, vejlede og støtte mennesker. Når dette går hånd i hånd med en varme, en humor og en smittende latter føler man sig i de allerbedste hænder. Jeg giver Lykke og Spirit min varmeste anbefaling.​

Dorthe Faurholt Bransholm

Lykke has a beautiful and pure connection to Spirit. Every time I reach out to her with an openness – I receive abundance of wisdom, love & light. She gets my warmest and sincere recommendations.

Sara Quist

Sommeren 2010 deltog jeg i en spirituel grupperejse til Katharlandet ved Montsegur i frankrig, planlagt af Lykke. Jeg havde lige siden det tidspunkt jeg bestilte rejsen vidst, at jeg efterfølgende ville opdele mit liv i “før Frankrig” og “efter Frankrig”, og jeg fik ret… Vi var afsted en uge, men for mig stod tiden nærmest stille, mens den ene unikke oplevelse tog den anden. Der var personlige forløsninger stort set hver dag – både store og små. Jeg oplevede i glimt flere af mine tidligere liv, og fik herigennem indsigt til adskillige af mine “problemer” i dag, som således kunne forløses. Her var det fantastisk med en guide som Lykke, der i kraft af sin forbindelse med den åndelige verden og unikke væsen, kunne give svar på spørgsmål og indsigt i sammenhænge. Hun var en konstant støtte, som udømmende og kærligt tilbød sin medfølelse og råd, når der var brug for det – uvurderligt på en udviklingsrejse som dette var.

Det var første gang for mig at rejse med en gruppe med andre spirituelt søgende mennesker. Vores gruppe bestod af et bredt og varieret spektrum af lysarbejdere, og kun enkelte kendte hinanden fra tidligere. Det viste sig at være en kæmpe fordel at vi alle havde vores forskelligheder. Der var så meget at lære ved at høre andres oplevelser! Mulighederne for at spejle sig i andre, viste sig at være et fantastisk værktøj til bedre at kunne forstå sig selv, og chancen for at vise omsorg for andre og blive mødt med den samme omsorg var befriende for sjælen.

Efter rejsen er min hverdag blevet mere magisk og jeg har lært at stole på min intuition som aldrig før. For dette og mange andre ting er jeg Lykke og de andre gruppedeltagere meget taknemmelig…Jeg kan kun kærligt anbefale det til andre der som mig søger sin egen spiritualitet, indsigt i tidligere liv og et friskt pust fra den til tider meget “fysiske” hverdag.

I kærlighed,

Tine

Kære Lykke 

Tak for din Reading 

Du og dine evner var præcis hvad jeg havde brug for! TAK.

Din blide og fine (både personlige og spirituelle) nærvær, talte direkte ind i mit hjerte! Så tak for dig og dine evner!

Susanne Flamsholt

Telefonisk
Clairvoyance