fb-pixel

Om Lykke Lhasa

Jeg hedder Lykke Lhasa. Født 1968. Jeg er uddannet fysioterapeut i Holstebro og FDZ Zoneterapeut på Gl. Kongevej i København.

Jeg er mor til Adam på 13 år, og vi bor i Sejs i Silkeborg. Her har jeg bygget et hus, som delvis er vores private hjem og en afdeling til mit virke.

Jeg har arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut, ergonomisk projektleder og ansvarshavende fysioterapeutpå Filidelfias børneafdelinger.

Jeg har siden 1997 været både Privat Praktiserende Fysioterapeut, og haft min egen praksis i mit hjem.

Da jeg lige var blevet færdig som fysioterapeut i 1997, tog jeg en weekend på besøg i København. En veninde spurgte, om jeg ville med til et spirituelt arrangement med en shaman. Da vi sad i en cirkel, startede shamanen med at risle med en rain stick. Ved den første lyd, havnede jeg i trance.

Mit indre blev vækket som åndemaner/trancemedie fra tidligere liv som shaman.

Efterfølgende har jeg fungeret som trancemedie. Det spredtes hurtigt, og mange kom til min dør. Venner og så venners venner osv.

I 26 år har jeg nu fungeret som trancemedie, trance healer, clairvoyant og giver sessioner med afdøde kontakt.

I min klinik i Sejs bruger jeg nu halvdelen af min tid på zoneterapi, bækken korrektion med craniosacral terapi, øreakupunktur, healing og laser behandling

Den anden halvdel med Clairvoyance i klinikken, Telefon clairvoyance, Fjernhealing pr video messenger, spirituelle workshops og – kurser.

Work-shops og kurserne afholdes hhv. i Sejs og Søndervig.

Jeg har fra 2005 til 2019 arrangeret og afholdt 25 spirituelle grupperejser til hhv. Montsegur i Pyrenæerne i Frankrig, Rundrejse i Israel, Assisi i Italien, Arizona/New Mexico i USA og Lanzarote, En kanarisk ø.

Jeg er ekstrem beriget hver eneste dag, med alle de fantastiske mennesker der kommer til mig. Det er jeg meget taknemmelig for.

  • Født i 1968
  • Jeg er mor til Adam på 13 år. Vi har hunden Sofus, og vi bor i Sejs i Silkeborg.
  • Uddannet fra Holstebro Ergo- og Fysioterapeut Skolen 1997, og efterfølgende neurologisk speciale fra Filidelfia Hospital/Videnscenter
  • FDZ Zoneterapeut 1998
  • Uddannet Ergonom og Børne Bobath terapeut
  • Øreakupuntør
  • Diverse opfølgende kurser og efteruddannelser inden for den etablerede sundhedssektor, hvor jeg har arbejdet som terapeut, leder og projektleder.
  • Mangeårig erfaring som selvstændig praktiserende terapeut siden 1997.
  • Mangeårig erfaring med workshops, kurser og spirituelle rejser siden 2003.
Telefonisk
clairvoyance