fb-pixel

Trancekanalisering

​Ved en trancekanalisering benytter Spirit mit nervesystem, stemme, mimik og motorik og derfor taler du direkte med Spirit. Spirit er omsorgsfuld, kærlig, humoristisk og direkte.

Når sessionen starter vil du opleve at jeg lige skal bruge et par minutter på at give slip. Der er ingen der træder ind i min krop selvom det kan se sådan ud.

Det er et lille skifte, der sker og jeg er ikke mentalt tilstede under sessionen

Show

Sessionen varer ca. 1 time. Forløbet af trancekanaliseringen er lydhealing, budskaber og mulighed for at stille spørgsmål. Det er derfor vigtigt, at du forbereder dig på at stille spørgsmål, der er vigtige for dig. Jo mere klart og præcist du kan stille dem, jo bedre. Når du har fået dine svar, vil Spirit afslutte med en velsignelse og tage afsted og min personlighed vender tilbage.

Spirit taler igennem mig på klart dansk, dog kan der være skift til engelsk, hvis det passer bedre ind i forståelsen.

Du er velkommen til at optage sessionen så du kan høre det igen senere, og jeg anbefaler dette fordi der kan være nuancer man ellers ikke får med. Du har måske også brug for at høre det af flere omgange. Rent praktisk kan man f.eks. bruge en mobiltelefon.

Varighed: 45 min.

Pris: 1200 kr.​ i klinikken/pr. telefon

Se hele prislisten her

“Jeg har lige haft den ære at opleve Lykke som Trance Medie for første gang, og hvilken ubeskrivelig oplevelse! Måden Lykke tog imod os med nærvær og stor kærlighed, var årsagen til at vi alle, nye som gamle, følte os i de bedste hænder. Vi åbnede alle hurtigt op for vores udfordringer og glæde i livet og delte vores indre følelser. Da gruppen var klar, gik Lykke i trance og ud kom Archie – en ældre indianer kvinde.

Sjælden har jeg oplevet sådan en intensitet. Hendes tone og sang sendte bølger af healing ud i hele rummet. hendes informationer var alle beskedne, kærlige og direkte, og til tider drillende med humor og dyb seriøsitet. Svarene var til hver enkelt i hele gruppen, men det var som om at jeg havde stillet dem alle, for jeg kunne bruge alle de svar der kom. Al den energi jeg havde modtaget var i mig i mange dage og uger efter, hvor jeg følte mig glad og opfyldt. Jeg var klar til at fordøje transformationsprocessen med den største følelse af, at jeg er aldrig alene og jeg bliver altid hørt, hvis jeg beder om hjælp.

Jeg takker dig Lykke. Du er den største gave til os alle.”

Vivian Tacker

“Jeg er dybt taknemmelig for mine mange trancekanaliseringer hos Lykke. De har åbnet, styrket og skubbet til min personlige udvikling og selvindsigt. Indianerkvinden/Spirit der arbejder igennem Lykke, besidder en kraftfuld kærlighedsenergi, som berører mit hjerte.

Hun bidrager med en altfavnende visdom til selvindsigt, som jeg kun har oplevet dette ene sted. Det har hjulpet mig til at slippe lag af frygt, og mit udbytte har været større indre kontakt og fred.

Sammen med Lykke – udgør de et stærkt og kærligt team, der vil kunne gøre en markant forskel i dit liv. De varmeste anbefalinger herfra.”

Cristina Anna Ferrara​

Telefonisk
Clairvoyance