fb-pixel

Trance Healing

Trancehealing kommer direkte fra den åndelige verden og der arbejdes dybt.
Spirit arbejder direkte med healing via hænder på din krop, meridianstrygninger, astraloperationer, lydhealing, klap, messen, aurarensning, budskaber m.m.

Jeg er i trance og bruges som direkte instrument imellem Spirit og dig

Der er ofte mange i rummet under en trancehealing af mine vejledere, dine vejledere og specialister.

Ved trancehealing arbejdes der på det fysiske, mentale, følelsesmæssige og sjælelige plan

Nogen oplever en masse i egne sanser, krop, energi og følelser under en session. Andre oplever først energiforskellen dagen efter. Energien vil arbejde videre i et stykke tid efter behandlingen. Og alle reaktioner og forandringer er positive signaler.

Du kan blive både fysisk og følelsesmæssigt påvirket under og efter sessionen.

Alle kan drage glæde af denne form for healing, fordi den arbejder specifikt udefra dit behov.

Healing

Healing er en energioverførsel. Gennem healing kan du finde indre fred og få en bedre kontakt med Dit Højere Selv.

Mange oplever en følelse af dybere fred, at den indre stress forsvinder, bedre relationer til andre, mere harmonisk og fokuseret, boblende glæde eller en stærkere forbindelse til alt omkring sig.

Videnskabelige undersøgelser viser, at healing stimulerer hjernen, til at ændre sin struktur, ren neuro-biologisk.​

​Fjernhealing

Ved en session mødes vi på Video Messenger på Facebook.

Vi snakker lidt sammen først.

Du lægger eller sætter dig behageligt tilrette. Du må gerne have et hyggeligt tæppe over dig. God pude til nakken. Vi har computeren placeret, så jeg kan se dig.

Jeg healer skiftevis med healing og trancehealing. Healing er meget stille og mild. Trancehealing er mere uforudsigelig med aura- og chakrarensning, astraloperationer og lydhealing til afbalancering af cellerne. Jeg sætter lidt ord på ift. hvad der foregår imens jeg healer.

Lidt vand ved din side er påkrævet under healingen, så du nemt kan indtage lidt væske løbende. Glædesfyldt og mildt.

Jeg har været healer i 26 år.

Selve behandlingen:

​Først har vi en lille snak, så du er tryg og har det rart.

Derefter vil du ligge på briksen, så behageligt som muligt. Jeg vil gå i trance, og bevæge mig omkring briksen. Når jeg er ude af trancen igen vil jeg fortælle dig, hvad jeg oplevede imens, og efterfølgende høre om dine oplevelser.

Du vil blive tilbudt godt med væske efter behandlingen, og det er til fordel, at du kan tage det med ro i den første tid efter behandlingen, så energien får tid til i ro at arbejde for dig.​​

Varighed: 45 min.

Pris: 1200 kr.​

Se hele prislisten her

“Jeg vil gerne dele en fantastisk oplevelse, som jeg for nylig havde med fantastiske Lykke – det skal nævnes, at vi var placeret i henholdsvis Danmark og Lanzarote.

Personligt havde jeg store udfordringer og var følelsesmæssigt langt nede. Midt i min nedtur var jeg i kontakt med Lykke, som straks sagde, at hun ville heale mig i 15 min. Jeg vidste ikke, hvad der skulle ske. Jeg sad i min egen nedtrykthed – pludselig begyndte tårerne at strømme ned af mine kinder.

Efter de 15 minutter fik jeg en fantastisk følelse – en stor lettelse både fysisk og mentalt – denne lettelse føler jeg stadig. Stor og ydmyg tak til Lykke.”

Kirsten Vennevold

“Jeg ble kjent med Lykke på den lille øy Lanzarote. ikke visste jeg dag hvordan hun ville komme til å påvirke mitt liv i sånn en positiv retning. Lykke er et menneske fylt av kjærliget, visdom og hennes hender har en varme som virkelig healer. Jeg trodde ikke på det før jeg fikk oppleve det selv.​

Alt ved Lykke er ekte. Hun fikk meg opp av mitt livs krise hvor jeg ikke selv så et eneste lyspunkt. I dag er jeg evig taknemlig for at jeg ble ført til Lykke.

Kan anbefales på det sterkeste. Lykke er for meg en engel og et stort bevis på kjærlighet.”

Line Bratten Michhelse

Vandfald
Telefonisk
Clairvoyance