fb-pixel

​Laser

​Laser er et instrument med en bestemt lysfrekvens. Ved akutte skader kan laser benyttes med fordel.

Jeg benytter den f.eks. til behandling af tennisalbue, til smertelindring ved gigt og triggerpunkter.

Laser indgår i flere behandlinger, da jeg bruger den som et supplement, f.eks. for punktvis at opnå hurtigere effekt ved zoneterapibehandlinger.

Styrk dit helbred med laser

​Laser kan med fordel benyttes ved sår sene, led og muskelskader, da den giver en bedre og hurtigere opheling af vævet. Den kan også reducere hævelse og smerte ved inflammation.

Yderligere information: www.powermediclasers.com

Varighed: 60 min.

Pris 600 kr.​

Behandlingerne kan kombineres.

Se hele prislisten her

Laser terapi

Anvendelsesområder

Fibersprængninger, forstuvning, hældpore, karpaltunnelsyndrom, lændesmerter, myoser, piriformissyndrom, senebetændelse, seneskedebetændelse, slimsækinflammation, springerknæ, tennisalbue, golfalbue, leddegigt, piskesmæld, slidgigt, akne, brystvorte sprækker pga amning, eksem, forkølelsessår, helvedesild, sår, arvæv, bihulebetændelse, brandsår, fedtknude, knogleheling, myggestik, seneknude, vorter, øreproblemer, blister, blæner, kæbeledsspændinger, paradentose, ømme tandhalse og alle de zoneterapeutiske reflekspunkter.

“Den laserbehandling du gav mig mod paradentose virkede rigtig godt.”​

Loulie Bonde

“Siden vi har mødt Lykke, er vores liv blevet ændret. Min søn blev født i 2004 og fra meget tidlig alder var vi nødt til at bruge inhalator for hans astma. Da vi har manglende lyst til at bruge dette, så har vi brugt andre midler, som homoepatiske midler og specielle diæter, som virkelig hjælper, men stadig ikke stopper ham fra at have en episode hver 14. dag, hvor vi ofte kom på hospitalet.

Hver vinter blev hans astma værre. I 2012-13 indeholdte hans behandling én pille om dagen, inhalator og næsespray hver morgen og hver aften.

Imidlertid, siden november 2013, har Lykke behandlet med zoneterapi og laser for at behandle min søn og han har responderet utroligt. Han har kun haft 2 episoder, som krævede inhalator og ikke flere besøg på hospitalet klokken 3 om morgenen. Mange tak, Lykke.”

Natasha Tinajo, 2014

Telefonisk
Clairvoyance