fb-pixel

Jeg tilbyder forskellige former for kropsterapi

Jeg ser det enkelte menneske og bruger de af mine værktøjer som er mest relevante for dig. Ofte kombinerer jeg flere behandlingsmetoder.

Jeg gør meget ud af at undersøgelsen for at kortlægge årsagen til din fysiske problemstilling. Det er årsagen der skal findes og forløses for at din behandling er optimal og effekten er vedvarende. Jeg behandler alle aldersgrupper.​

Jeg har fokus på at finde årsager og virkning, således at der opnåes en vedvarende stabil effekt og dertil bruger jeg min baggrund som uddannet terapeut fra det etablerede system, mere end 20 års erfaring fra privatpraktiserende klinik, samt speciale indenfor neurologi og arbejdsmiljø. Jeg behandler sports- og idrætsskader, herunder forebyggelse og præstationsoptimering. Led og muskelsmerter f.eks. i skulder, ryg og nakke. Migræne og spændingshovedpine. Gigtsmerter og neurologiske sygdomme. Mine behandlingsmetoder omfatter bla. massage, udspænding, ergonomi, led mobilisering, sports- og kinesio tapning, bækken alignment, coaching og vejledning.

Når jeg behandler med zoneterapi stimulerer jeg kroppen med tryk under fødderne. Med zoneterapibehandlinger kan man fjerne energiblokeringer, øge nervesystemets impulser, forbedre kredsløbet, styrke immunforsvaret og hjælpe med at dræne lymfe- og affaldsstoffer væk. Zoneterapien bruges til at lindre akutte symptomer, kroniske lidelser og til at forebygge. Du skal regne med 3-5 behandlinger for at få den ønskede effekt.

Komplekse tilstande kan kræve flere behandlinger, ligesom det afhænger af om det er akutte eller kroniske sygdomme.

Zoneterapien kan give dig et bedre velvære under graviditeten og hjælpe din krop til at forberede sig på fødslen. Jeg giver ikke zoneterapibehandling de første 3 måneder af din graviditet.

Hele kroppen afspejler sig i øret på samme måde som fødderne ved zoneterapi. i øret opstår ømme trykfølsomme punkter, når der er sygdom eller ubalance i kroppen. Ved øreakupunktur bruger jeg små nåle, som bliver siddende i øret i 2-14 dage og selv falder ud eller jeg skifter dem i behandlingsforløbet. Nålene indsættes i belastede zoner, som findes i øret med et punktsøger.

Pris på 600 kr.​ for en behandling på 1 time fra start til slut.

Behandlingerne kan kombineres.

Se hele prislisten her

Telefonisk
Clairvoyance